Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве спільне фото з аборигенами, позуючи на дикому пляжі, укритому водоростями і примірявши довге яскраво-червоне плаття. Так, артистка приголомшила численних шанувальників раптовим зізнанням - вона вирішила виїхати з Москви на острів, де збирається бути бути в гордій самоті, без чоловіка Тарзана і сина Архипа, щоб переоцінити багато речей у своєму житті, особливо неприємні сюрпризи, які їй підкинув 2020 рік.

Варто нагадати, що раніше Тарзан зрадив Наташі Корольовій, про що зізнався у своєму Instagram. Однак, на досить дивному зізнанні чоловіка все не закінчилося, адже ЗМІ і різні шоу зробили і без того неприємний вчинок чоловіка ще скандальніше, а його коханка буквально не виходила зі знімальних студій і знайшла деяку популярність.

"Зізнання! Я вирішила провести експеримент - кинути все, і виїхати з Москви на острів.

Одна, без всіх, без цивілізації - і пожити в племені аборигенів.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Спробувати вижити в дикій природі, щоб обнулитися і очиститися від важкого вантажу 2020 року, щоб знайти нові смисли, знайти нові сили жити і любити це життя. Саме тут, далеко від звичного комфорту, далеко від нещирості і помилкових цінностей я відчуваю, як знову стаю собою — сильною Наташею, яка з усім впорається.

Я дуже втомилася від 2020 року, який перевернув наші життя догори дригом. Втомилася від сфабрикованих скандалів, зрад «друзів», помилок близьких.

Цей рік жорстоко вдарив по мені і моїй родині. Він влаштував перевірку моїм відносинам з чоловіком, моїм вірі і силі духу. Я не хочу, щоб у моїй пам'яті цей рік запам'ятався негативом і пожирав мене безсонними ночами.

Я зрозуміла, що мені потрібне Глобальне перезавантаження - і воно тільки починається..."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.