Український продюсер, син Софії Ротару Руслан Євдокименко активний користувач соціальних мереж. Він регулярно ділиться цікавими моментами зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Руслан Євдокименко виклав в Інстаграм-історії знімок щойно спеченого пишного бісквіта. Поки пиріг ще остигає у формі для випікання син Ротару вирішив поділитися смаколиком зі своїми шанувальниками в соцмережі.

Фото: instagram.com/rus_evdokimenko

Фотографію з випічкою Євдокименко підписав "ЗОЖ №2". Варто зауважити, що на попередній сторі він виклав фотографію зі свого авто. На знімку красується велика коробка з "Біг Бургером" та стакан кави з фастфуду. Цей знімок продюсер описав теж не без гумору "ЗОЖ)))".

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, Руслан Євдокименко є єдиним сином популярної співачки Софії Ротару та її нині покійного чоловіка Анатолія Євдокименко. Він зі своєю дружиною Світланою виховує двох дітей - Софію та Анатолія, названих в честь бабусі та дідуся.

Фото: instagram.com/rus_evdokimenko

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 19-річна онука Софії Ротару збирається заміж за мільйонера: "Йому не потрібне зіркове прізвище". Онука Софії Ротару Софія Євдокименко розсекретила свого нового бойфренда. Модель показала обличчя обранця, але не назвала його імені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"