Анна Сєдокова "наїхала" на хейтерів за те, що назвали її старою.

Читайте Знай в Google News!

Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно 37-річна зірка естрад вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма і похвалилася фанатам світлинами з весілля з молодим коханим.

Анна Сєдокова з Янісома Тімма, фото Instagram

Однак, далеко не всі фоловери залишили схвальні відгуки під весільними кадрами Сєдокової, багато з них несхвально відгукнулись про "нерівний" шлюб та вік нареченої.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Співачка переказала деякі з неприємних висловлювань підписників, які називали її старою, що все ніяк не перестане співати пісні "про малолітнє кохання" Такі відгуки змусили Сєдокову задуматися, чому ці критики так дуже хочуть, щоб її "життя як жінки закінчилася".

І Сєдокова порозмірковувала про "термін придатності жінок".

"Я пам'ятаю, як в дитинстві прилітала з народним ансамблем за кордон і бачила таких гарних жінок за 60, в сукнях і на підборах. Потім поверталася додому і не розуміла, чому у нас в 60 вже бабуся і носиш хустинку. Минуло 25 років і я все так само не розумію, хто дав право судити жінку за її віку?" - обурюється Сєдокова.

Анна Сєдокова, фото Instagram

Варто зазначити, що це вже третє заміжжя колишньої солістки "ВІА Гра". цього разу обранцем артистки став 28-річний баскетболіст з команди "Хімки" Яніс Тімма.

Анна Сєдокова з Янісома Тімма, фото Instagram

весільні фото Анн Сєдокової з трьома своїми чоловіками, колаж з фото Instagram