Популярний український хореограф Влад Яма, який є суддею проекту "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу шоумен показав знімок з перебинтованою рукою, а в підписі до нього розповів про операцію на цій самій руці. Виявилося, що під час чергового ефіру танцювального шоу Влад пошкодив руку – порвав зв'язки, а оскільки саме воно не заживе, йому довелося зробити операцію.

Читайте Знай в Google News!

"Прилетів, зловив, отямився – гіпс! Дякую за підтримку і теплу вечерю моїм рідним 🤗 @liliya_yama ❤️ і всім, хто цілодобово пише приємні слова! Операція пройшла за планом. В інституті я не вперше, так що відчував себе як вдома. Артур Анатолійович, дякую за ваші золоті руки і смачну каву. Медперсонал - за турботу. Далі 4-5 тижнів в гіпсі і ще більше - реабілітація. Поки боляче. Танцювати - буду! Погоджуватися на авантюри – ні. Обійняв", - розповів Яма в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.