Відома російська і американська співачка, українського походження, Любов Успенська не часто радує своїх шанувальників в Instagram будь-якими новими знімками.

Жінка спеціалізується на міських романсах і російському шансоні. Вона є багаторазовою володаркою премії "Шансон року".

Читайте Знай в Google News!

А зараз Успенська поділилася 10-хвилинним відео, на якому відображений процес приготування смачних класичних вафель. "Якщо вже сьогодні можливості давати концерти і виступати Немає, пора пускати в хід інші свої таланти. Може відкрити пекарню і радувати вас випічкою по-Успенськи?) Впевнена, в цій справі я б досягла успіху. Готувати люблю, виходить смачно, незадоволених не було", — написала вона в підписі до фото.

Далі вона запитала у фанатів, які ж у них улюблені страви, запропонувавши вибрати найцікавіше і показати наступного разу його приготування. Приготування вафель починається з того, що жінка додає в млин кілька видів круп (brown rice, амарант, пшениця, зелена гречка і слабошліфований червоний рис). З них виходить свіжа мука.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Потім Успенська використовує шість яєць, які згодом збиває і додає в них соду, гашену в лимонному соку, пряжене козяче молоко, волоські горіхи, агава сироп, ваніль і сушені смородину і обліпиху. У цю суміш додається борошно і перемішується, вливаючи козяче молоко. Отриману суміш жінка вливає в вафельницю.

"Ваніліну додавати треба щепоточку, а то буде гірчити.Може це розпушувач?Таке враження, що все це бачите вперше.Не здивували.Може і не потрібно готувати?", "Як у вас все не дуже. Тісто з грудками. Треба було міксер взяти в допомогу. Вибачте, я не в захваті від цього. А поїте ви добре", "Щось вафель перехотілося)))", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт ідеальних Сирників від шансонетки Успенської - замість цукру покладіть…

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Успенської розповіла про психлікарню, де її замкнула мати: "Заколювали, труїли, знищували"

Знай.ua писав, хірург Успенської трохи перебрав з пластикою, зірку не впізнають: "Одягла сукню дочки"