Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантний ролик, сидячи в шкіряному кріслі і примірявши облягаюче чорне міні-плаття, а також лаковані напівчеревики. У такому спокусливому образі артистка вирішила повторити легендарний момент з кінокартини "Основний інстинкт", де культова акторка Шерон Стоун сидить у вкрай інтимній позі. До слова, ця сцена досі вважається однією з найбільш еротичних у світі кіно. Втім, Нана вирішила бути не настільки відвертою, швидко перекидаючи ноги і не даючи численним шанувальникам розглянути наявність спідньої білизни.

"Ну як справи у вас з "основним інстинктом"?"

Фолловери не пройшли повз: "так вона в труселях і мавпочки не видно, як у Шерон", "Риба моєї мрії)", "з інстинктом то добре, а ось із зором погано😂", "Так не чесно😝 😝 😝", "шикарно.", "Нана Стоунівна?🔥 ", "Повільніше будь ласка😁 😁 😁".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.