Модель і інста-блогерка Олена Омович відома в ЗМІ як "Українська Кардашьян”. Увагу до блогерки привертають не стільки речі, які вона рекламує, скільки кількість пластичних операцій, пройдених Оленою заради вдосконалення своєї зовнішності.

"Вихідні дані" у Омович були цілком привабливі, проте знаменитість захопили блага пластичної хірургії. Багато фоловерів вже зараз вважають, що у Олени вийшов перебір з "самовдосконаленням". Ринопластика, зміна овалу обличчя, багаторазово збільшені губи і груди, зміна розрізу очей — все це далеко не повний список того, що з собою зробила українська Кардашьян.

Тепер зовнішність Олени виглядає досить ексцентричною, але саме це і привертає до неї увагу аудиторії.
Сторінка Олени в соціальній мережі Instagram переповнена супер-відвертими фото. Побачити Омович повністю одягненою-рідкість. Ну, ще б пак-вклавши в себе стільки коштів і зусиль, гріх приховувати результат.

28 жовтня модель поділилася новою фотосесією. Олена позує на підземній парковці в жовтому костюмі, то притулившись до стіни, то сідаючи, розсунувши ноги, то кокетливо в півоберта. Природно, свою головну пам'ятку-силіконові груди Українська Кардашьян, на радість аудиторії, теж виставила напоказ. Словом, нічого нового, але як завжди ефектно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Українська Кардашьян порадувала новим відео.