Одним із сюрпризів романтичного реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною на СТБ стала участь у ньому Андрія Шатирка - вже відомого в Україні молодого блогера, ведучого і музиканта-початківця.

Хлопець вже досяг певного успіху в діджиталі, тепер вирішив завоювати серце найчарівнішої української актриси, героїні "Холостячки".

У першому випуску проєкту Андрій з'явився перед Ксенією останнім з учасників, під'їхавши на білому автомобілі. Його Порше був прикрашений у весільній стилістиці - з порожніми гуркітливими банками. Жених приїхав! А "нареченій" він підніс букет квітів.

Андрій Шатирко, фото: СТБ

Звичайно ж, Ксенія його відразу ж впізнала, оскільки була знайома з Андрієм ще за проєктом "Танці з зірками", в якому вона була учасницею і за підсумком переможницею, а він - ведучим бекстейджу.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Ксенія Мішина та Андрій Шатирко

Ксенія Мішина та Андрій Шатирко

Холостячка навіть поцілувала його в щічку, хоча інших учасників так близько до себе не підпустила. Трохи пізніше Андрій запросив Ксенію у двір і виконав для неї свою пісню. Після чого вони змогли насолодитися спілкуванням один з одним.

В одному з випусків Ксенії належить побачення відразу з чотирма хлопцями. Ця зустріч пройде у форматі пресконференції, на яке були запрошені і деякі журналісти. Знай.uа вже писав, що ж тоді вдалося дізнатися про романтичне реаліті.

І одне з питань до учасників звучало так: чи зможуть вони утриматися від сексу, якщо, наприклад, у Ксенії тривалий контракт на значну суму за кордоном, чи будуть вони вірними і чекати її повернення? І тоді Андрій Шатирко відразу заявив, що для нього це не проблема. Він поділився одкровеннями про свої інтимні стосунки до участі в реаліті.

"У всіх людей є 7 чакр, і сексуальна - це одна з чакр. Вона живить це все. Є ще момент балансу в житті, це про секс, бізнес, здоров'я, спорт, все разом. Я ставлюся до цього як? У моєму житті був секс тільки з дівчатами, з ким я був у стосунках, це раз. Два - секс був до проєкту у мене (не буду говорити дату, не згадаю) в кінці лютого. Що це було? У мене були стосунки взимку, далі ми розлучилися по ряду обставин. І це були, скоріше, точкові зустрічі. Я думав, що щось повернеться ще. І це ще раз сталося, і ми переконалися вже в діалозі, що все-таки нам краще бути друзями і розійтися. Я не кажу, що я не люблю секс. Це природний процес для тіла, спасибі, що він є в нашому світі, ціла індустрія на цьому побудована. Секс - це енергія, і їм варто займатися тільки з тим, з ким є почуття, тому що це все циркуляція, йде енергія. Я читав вже про це багато", - розговорився Шатирко.

Крім того, він розповів, що під час його перших тривалих стосунків з дівчиною вже була перерва без сексу.

"Є у мене приклад у житті. Ми з моєю дівчиною були разом 2,5 року, далі розлучилися і через 8 місяців ще раз зійшлися, і у мене за 8 місяців не було ні з ким сексу", - зізнався блогер.

Блогер Андрій Шатирко

За його словами, секс без почуттів неможливий.

"Я ставлюся до цього тільки з почуттями і вважаю, що так потрібно робити. У цьому випадку це просто примножує наші відчуття, почуття і взагалі наше життя в рази", - додав Шатирко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, які перші зізнання зробила про "Холостячку" Ксенія Мішина.

Також дізнайтеся, що очікує глядачів у першому романтичному реаліті "Холостячка".

Крім того, Ксенія Мішина розкрила, що допоможе зблизитися з нею на реаліті "Холостячка".