Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила жіночне відео, примірявши досить елегантний образ для зйомок обкладинки модного глянцю Fashion people Russia.

Так, артистка позувала в довгій облягаючій сукні чорного кольору з оксамиту з відкритою спиною, а також в масивній шубі з натурального хутра. При цьому фотосесія для Кароліни проходила в основному в ретрокарі-кабріолеті вишневого кольору, а пізніше вечірню сукню красуня змінила на ще один образ - бежевий брючний костюм і туфлі на високих підборах.

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця кардинально змінила стиль, тому зараз досить рідко з'являється на публіці в елегантних образах, все більше обираючи зручний і стильний одяг-оверсайз. До слова, ще одна зіркова пара, яку вважали однією з найміцніших в шоу-бізнесі, потрапила в скандал: Тарзан зрадив Наташі Корольовій і особисто зізнався у скоєному на своєму акаунті.

🎬 красива зйомка для обкладинки журналу @fashionpeople_russia. Скоро!

Фолловери не пройшли повз, але розкритикували кумира за носіння натурального хутра, від якого зараз активно відмовляються зірки по всьому світу: "Ані ,а ця шуба з Чебурашки зроблена!? 🤔 ", "Це натуральна шуба? Відписуюсь.", "Великий мінус шуба натуральна !!!! 🤦🏻‍♀️".

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще