Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила жіночний, буквально казковий кадр, взявши участь у новій фотосесії на одному з пляжів Київського моря. Так, дівчина приміряла облягаюче чорне плаття з відкритими плечима, а жіночний образ доповнила прикрасою з крихітних намистин і камінчиків, спадаючим з її волосся, не забувши і про макіяж - виразні смокі айс граціозно підкреслили незвичайний колір очей Лілії.

На сон прийдешній поділюся новими знахідками самопізнання.♥️ Кожен з нас володіє "енергіями": розуму, тіла, підсвідомості і душі. В ідеалі, коли кожна з них бере участь в нашому житті, ми відчуваємо гармонію і спокій.🙏 На перший погляд легко, але насправді не так вже й просто. Тому, що ми всі звикли жити розумом. Розумом, заснованим на шаблонах, старих установках і досвіді попередніх поколінь. Розум любить факти та докази, але це не завжди працює. Часто одного розуму недостатньо. Для того, щоб насолоджуватися життям, всі чотири складові (душа,розум, тіло і підсвідомість) нашої сутності повинні функціонувати узгоджено. Напевно у кожного було таке, коли розум і логіка говорять одне, а внутрішній голос(душа) - інше. І в результаті вибір душі був найправильнішим. Було у вас так?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Популярні новини зараз

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.