Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, святкує свій 38-й день народження. Серед зірок, які вирішили її привітати, виявився і поп-король російської естради Філіп Кіркоров. Відповідний пост він розмістив в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Бажаю завжди залишатися справжньою королевою краси і мудро правити своїм життям! Бажаю любові і уваги, вишуканості і чарівності, сміливості і гордості, розкоші і удачі. Якими б не були неймовірними твої плани-нехай все здійсняться", - написав Філіп.

До посту Кіркоров прикріпив спільну фотографію з Лободою, на якій вони позують в обнімку в блискучих костюмах і додав підпис "з днем народження".

Фанати прийшли в захват від привітання Кіркорова і підтримали його в теплих словах. У коментарях шанувальники також залишали побажання здоров'я, щастя і удачі Світлані Лободі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

"Філіп, ви на тлі Світлани виглядаєте дуже молодо і натурально!🔥 ", "З ДНЕМ Народження"," З днем народження живі і здорові і удачі", " шикарна, працьовита!!! Вітаю з Днем народження!! Бережіть себе! У вас є для кого жити.", "З днем народження здоров'я щастя і удачі всього найкращого"," з Днем народження вітаю! Бажаю щастя і благополуччя! Здоров'я і довголіття!",- пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода показала підрослу дочку, імовірно від Ліндеманна.

Як повідомляв Знай. ua, Світлані Лободі-38, маловідомі факти про життя співачки, до яких не могли дістатися навіть папараці.

Також Знай. ua писав, що Лободу з роками потягнуло на батьківщину, знову в Києві.