У п'ятницю, 16 жовтня Ані Лорак представила свій головний осінній хіт. Прониклива балада" страждаємо і любимо " дуже близька співачці — вона заснована на реальних подіях. Пісня розповідає про почуття закоханих людей: як часом все непросто і неоднозначно. Співачка опублікувала новий трек в YouTube.

Читайте Знай в Google News!

"Я прожила цю пісню від початку і до кінця, тому що зовсім недавно відчувала подібні почуття, це моя особиста історія. "Страждаємо і любимо" — дуже багатогранна композиція, як, власне, і саме почуття любов. Адже в ньому можуть поєднуватися дуже різні емоції: радість і біль, спокій і тривога, сльози і безмежне щастя. Впевнена, в цьому треку кожен знайде щось своє".

Ані Лорак, фото: прес-служба співачки

Фанати давно чекали ліричну новинку у виконанні Ані Лорак. Автори слів-Ані Лорак і композитор Євген Лишафай, з яким артистка співпрацює вже не вперше. Саме він написав "твоєї улюбленої", "Сон" і "Обіцяю", а також є співавтором пісні "Сопрано".

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Ані Лорак, фото: прес-служба співачки

"Коли я почула мелодію, з перших секунд вона відгукнулася в серці. Я відразу зрозуміла: ця пісня повинна бути в моєму репертуарі. І ми приступили до роботи над текстом", — згадує співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак випадково засвітила колечко на" тому самому " пальці.

Як повідомляв Знай. ua, розлучена Ані Лорак стала деревом, вирішила поділитися зі своїми шанувальниками осіннім настроєм.

Також Знай. ua писав, що Ані Лорак заговорила про страждання в любові, допоміг молодий бойфренд.