Молода коханка Сергія Глушка Анастасія Шульженко матом відреагувала на слова Корольової, яка назвала її сурогатною матір'ю.

Анастасія Шульженко, яка називає себе коханкою Сергія Глушка, продовжує перепалку із зірковою парою, видаючи публіці все нові й нові одкровення. Цього разу актриса відреагувала на слова Наташі Корольової, яка заявила, що Тарзан спілкувався з Анастасією тому, що та повинна була стати сурогатною матір'ю їхньої майбутньої дитини. Нібито у стриптизера навіть в телефоні дівчина була записана як "Настя сурогат".

Анастасія Шульженко, фото: instagram.com/anastasiya.shulzhenko

Навколо зіркового сімейства співачки Наташі Корольової і стриптизера Сергія Глушка, відомого як Тарзан, не вщухає скандал. 50-річний шоумен зрадив свою дружину, з якою разом вже понад 17 років. Крім того, акторка Анастасія Шульженко, яку вважають коханкою Тарзана, заявила, що півтора року крутила роман з Тарзаном за спиною його дружини

Тарзан спочатку заперечував зраду, а потім записав відеозвернення, де сам зізнався у всьому, при цьому скинувши всю вину на молоду дівчину, яка, за словами Глушка, його "розвела".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Що ж до Наташі Корольової, то судячи з її заяв, вона не збирається розлучатись з чоловіком. Натомість Корольова всяко підтримує свого Тарзана і навіть говорить про те, що не вважає його вчинок зрадою.

Тарзан, фото Іnstagram

Так, Наташа Корольова заявила, що Анастасія Шульженко сама підійшла до Глушка, щоб познайомитись і запропонувала послуги сурогатної матері. Нібито вона була готова виносити дитину для Корольової і Глушка.

Більш того, Корольова стверджує, що нібито з її подачі Шульженко зустрічалась з Глушко в їхній квартирі.

Анастасія Шульженко поспішила спростувати заяву Корольової, використавши при цьому ненормативну лексику.

"Піду перезапишу номер в телефонній книзі на ″Серьожа Пи**обол″. P. S: Ваша "Настя сурогат", - грубо пожартувала актриса в соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вперше після зради Корольова і Тарзан дали інтерв'ю

Як повідомляв портал Знай.ua, Глушко після зради Корольовій підняв ціни на свій стриптиз

Також Знай.ua писав, Глушко зізнався, що зрадив Корольовій