Знаменита співачка Оля Полякова запросила голову Харківської ОДА Олексія Кучера вийти з нею в прямий ефір в Instagram, щоб обговорити скандальний концерт артистки до Дня вчителя, а також ситуацію в Україні з Covid-19.

"Скажіть будь ласка, чи є кримінальна справа на Олю Полякову? І від посадової особи такого високого рівня хочу попросити внести ясність", - поцікавилася у чиновника виконавиця.

Кучер запевнив, що поліція не порушуватиме справу проти зірки.

"Кримінальна справа є за цим фактом, але ви не є фігурантом. Відносно Олі Полякової справи немає. Це варто визнати. Я вам як юрист і колишній адвокат підтверджую це", - відповів він.

Водночас голова Харківської ОДА зізнався, що почав збирати всю інформацію щодо діяльності співачки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Зайшов на Facebook, дав завдання спецслужбам", - пожартував Кучер.

скріншот

Потім Полякова запитала, чому після концерту трапилася "масована атака в ЗМІ", якщо він був дозволений владою.

"Організатори, перш ніж запрошувати вас на такий захід, повинні були, розуміючи, що ми всі знаходимося в карантинних заборонах певних, розрахувати виходячи від тієї кількості людей, яка передбачалася. А на ваші концерти ходить багато людей. Вони повинні були перевіряти кожну людину, щоб вона обов'язково з маскою", - зазначив чиновник.

Оля згадала словами міністра МОЗ Максима Степанова про те, що наступного дня після концерту зросла захворюваність. При цьому інкубаційний період коронавірусу до 14 днів.

"Концертного числа було 342, а на наступний день, за словами міністра, зросла (!) 314. Тобто на 30 осіб за фактом менше. Скажіть будь ласка, що це? Це якась маніпуляція? Чому настільки високопоставлена людина пересмикує... Тобто в такому випадку я можу сказати, що завдяки концертам Олі Полякової ковід зменшується", - обурилася артистка.

Кучер пояснив такий резонанс навколо концерту "напруженою ситуацією по всій країні".

"Ми розуміємо, що у вас є команда, яку ви повинні утримувати, у вас є сім'я. Більш того, у вас є потреба творчої реалізації. І є запит суспільства. Але ми знаходимося у вкрай непростих умовах, коли я змушений займатися перешкодою поширення ковіду... Мені б не хотілося мати наслідки від таких концертів", - пояснив він.

У свою чергу Полякова заявила, що артисти прислухаються і готові навіть не виступати деякий час, але "нам потрібен якийсь зрозумілий план виходу з цієї ситуації".

Як відомо, 3 жовтня в Харкові відбувся концерт Олі Полякової до Дня вчителя, який відвідали близько двох тисяч городян. За фактом заходу поліція відкрила кримінальну справу за статтею про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Полякова прокоментувала скандальний концерт у Харкові: "Передвиборчий ср*ч!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Полякову застали в компанії динозаврів українського року, мережа в подиві.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова подарувала доньці екзотичного хижака на честь 9-річчя.