Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав кумедне фото, на якому його можна побачити під час пробіжки. А відбувається все це за кордоном – на відпочинку в Туреччині. Схоже, навіть під час відпустки шоумен вирішив не втрачати форму і продовжує фізичні навантаження.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, який Влад зробив після довгої пробіжки на курорті, його можна побачити мокрим і захекався. На ньому яскрава червона майка, а погляд суворий. У підписі до публікації яма написав: "позаду – море і 11 кілометрів бігу. Ноги сьогодні несли самі, а кросівки були продовженням ноги. @underarmourukraineofficial". Фоловери танцюриста не пройшли повз і почали активно обговорювати його нову публікацію. Деякі розповідають про свій відпочинок в Туреччині, а інші просто захоплюються силою волі Влада, який навіть на відпочинку продовжує займатися спортом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.