Алла Пугачова понад двадцять років прожила в селі Малі Бережки до переїзду в замок Максима Галкіна в селі Грязь. Однак не всі її колишні сусіди згадують про естрадну співачку з теплотою. Хтось із них навіть відзначав поганий характер Примадонни. Про це повідомило видання "Собеседник.ru"

Читайте Знай в Google News!

Одна жінка розповіла, що Пугачова по натурі дуже груба і мала можливість образити її кілька разів. Раніше вона влаштовувала гулянки зі своїми друзями в котеджі, які в підсумку заважали спати до самого ранку. "Мої сусіди - дурні і п'яниці!",- якось вигукнула Примадонна. Однак їй вдячні за те, що вона проклала в селі асфальт, який, в першу чергу, був зроблений особисто для себе і своїх знаменитих друзів.

Вона свою думку висловила Микиті Преснякову, який виступає її онуком. Інша сусідка розповіла про те, що пам'ятає актора і музиканта ще маленьким. Він гуляв зі своїми друзями і грав на гітарі. "Взагалі вона тут дуже по-простому себе з усіма вела, практично щосуботи концерти нам влаштовувала. Але, коли вона переїхала до Галкіна, всі веселощі припинилися", — заявила сусідка.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Якось нещодавно Пугачова приїхала в село Малі Бережки з Максимом Галкіним і дітьми. Гаррі і Ліза ніколи ще не були в цій місцевості. Якось там знаходилися дачі інших відомих особистостей, серед яких можна відзначити першого президента Російської Федерації Бориса Єльцина або ж співака Володимира Кузьміна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська після "Танців з зірками" нарешті зізналася, що між нею і Дікусаром: "Мій"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова перетворилася з королеви у сувору медсестру: "Штанці зняли…"

Знай.ua писав, Юлія Панкова зізналася, як живе після розлучення: "Балую себе і сплю по вісім годин"