Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram, а також хвалитися дорослим сином Олександром, який 1 вересня пішов у восьмий клас.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу виконавець легендарного хіта "Я люблю тільки тебе" опублікував чорно-білу архівну фотографію з батьком Валерієм Олександровичем, який пішов з життя в червні 1997-го, коли його синові було 24 роки.

На згадку про батька залишився лише цей знімок. Після смерті мами в 2004-му сімейні фотоархіви загубилися. Але не спогади. Найбільше Пономарьов шкодує, що батько не побачив онуків, пішов, коли йому було всього 50.

"Єдина фотографія, яка залишилися в мене з Батьком! Знаючи велику силу соц.мереж, хочу попросити Вас - можливо хтось з Вас має ще фото з моїм Татом, Пономарьовим Валерієм Олександровичем, я буду дуже вдячний!" - попросив артист.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олександр Пономарьов показав фото сина з різницею у вісім років: "Може в ньому секрет скаженого зростання?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пономарьов змусив Україну ридати, схопившись за свій інструмент поруч з Білик: "Вона моя...".

Також портал Знай.uа писав, що з'явилися архівні кадри Гурченко, яких раніше не бачили: залізна леді була зовсім іншою.