Скандальна телеведуча і викладачка етикету Ольга Фреймут може пропустити святковий і вишуканий вечір, а все через хворобу.

Читайте Знай в Google News!

Танцівниця-початківець Оля Фреймут розмістила нову світлину на своїй персональній сторінці у соціальній мережі Instagram. Однак зроблена вона була не зараз — зірка телеекранів перебуває на самоізоляції через позитивний тест на COVID-19.

На світлині Оля поруч зі своїм партнером та проєкту “Танці з зірками” Іллею Падзиною позує на тлі вхідних дверей до якогось офісного приміщення. Зірка і танцюрист посміхаються. Підпис до світлини каже: “За декілька годин перший ефір @tanci1plus1 . Перш, ніж все розпочнеться, хочу подякувати моєму @ilyapadzina , що всі виклики долаємо разом, за твою геніальність. Бажаємо колегам радісної атмосфери на паркеті та незабутнього вечора. Ми поруч.❤️ фото зроблено в липні.”

Зовсім нещодавно стало відомо, що телеведуча Оля Фреймут вирішила доєднатись до телевізійного шоу “Танці з зірками”. Відомо, що зірка активно почала тренуватись, щоб показати якнайкращий результат. Її професійним партнером став Ілля Падзина. Проте за декілька днів до початку шоу, яке відбувається у прямому ефірі, зірка з'ясувала, що вона хвора на коронавірус. Це поставило під питання участь ведучої не лише на першому ефірі, але й взагалі. Як бачимо, пост співачки не пролив світло на те, чи побачать її танець глядачі першого ефіру.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потап за кермом автомобіля показав шанувальникам hardcore p * rn.

Також "Знай.ua" писав, що у зарученого Остапчука був контакт з ескортницею: "я вирішив зробити подарунок своєму..."