Донька Анастасії Заворотнюк Анна показала фото після хвороби.

Анна Заворотнюк опублікувала в Instagram знімок, на якому позує в облягаючому вбранні. Підписники змогли оцінити ідеальну фігуру дівчини, адже спортивний комбінезон для занять серфінгом, який був на Анні, чудово підкреслював її тонку талію, стрункі ноги і пишний бюст.

Читайте Знай в Google News!

Донька Анастасії Заворотнюк красою пішла в маму. Анна - володарка ідеальної фігури - природа щедро обдарувала первістка зірки серіалу "Моя прекрасна няня". Всі свої принади дівчина сміливо демонструє, позуючи перед камерою.

"Моя давня мрія - навчитися серфити! Мене завжди заворожують люди, які з такою легкістю ковзають на дошках по хвилях!", - підписала ефектний кадр красуня.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Більшість підписників залишили захопливі компліменти під фото. Однак, декого налякав зовнішній вигляд змарнілої після хвороби Анни.

"Така худенька! Трошки поправитися потрібно!", "Після хвороби зовсім прозора стала Анечка", "Ніжки-ниточки", "Аннусю, не худніть більше!", "Напевно, на нервовому грунті так схудла", - обговорюють зовнішність дівчини фоловери.

Зазначимо, що недавно Анна розповіла про те, що сильно захворіла.

"Я захворіла і дуже сильно. Здала тест на ковід ... З одного боку, я розумію, що напевно ми все повинні перехворіти, щоб у нас виробився загальний імунітет. Але з іншого боку, треба бути дуже акуратними, особливо якщо ми живемо разом з батьками, бабусями і дідусями. Тому що по загальній статистиці молодий організм набагато простіше справляється з вірусом, а ось літнім людям це дається дуже важко ", - ділилася дочка "прекрасної няні ".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька акторки Анастасії Заворотнюк Анна Заворотнюк розповіла, що у неї спостерігаються симптоми коронавірусу

Як повідомляв портал Знай.ua, донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.

Також Знай.ua писав, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.