Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося кумедне архівне фото красуні, де та займалася спортом посеред набережної в Нью-Йорку, США. Так, артистка приміряла облягаючі лосини кольору хакі і чорний топ, стрибаючи на скакалці і засвітивши струнке тіло, над яким наполегливо працює.

При цьому в колаж до Тіни потрапила ще й фотогенічна білочка-корінна мешканка Нью-Йорка, яка подорожувала по Центральному парку і явно стала об'єктом загального розчулення.

красуні Нью-Йорка 😍

Фолловери залишилися в захваті: "милі пупсики.❤ ️ ", "Мені потрібна ліва Білочка😍 🔥"," кохана❤️❤️🔥 🔥", " Ваууу😍❤", " чудово Тіна виглядає! У прекрасній спортивній формі!!!💯 💯 💯 ", "Ті ,вгамуй свої здібності😻 😂", "спортсменка наша😍", "білочка не там горішок шукає😂 😍".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Варто відзначити, що раніше шанувальники Тіни Кароль з її офіційного фан-клубу показали гарячий архівний кадр красуні, зроблений за лаштунками улюбленого танцювального шоу українців "Танці з зірками" в 2019 році. Так, артистка приміряла розкішну рожеву сукню з блискучими чорними вставками і глибоким декольте, засвітивши довгі ніжки і струнку фігуру.

Аудиторія красуні ламає голову, чи буде виконавиця в новому сезоні "Танців", який почнеться вже зовсім скоро, адже Тіна Кароль і Юрій Горбунов - незмінні ведучі проекту вже більше 10 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.