Популярна українська співачка Тіна Кароль заінтригувала своїх фанатів новинами про новий проект або пісні. Відео опублікували на фан-сторінці Кароль в Instagram.

На короткому ролику Тіна роздає фанаткам автографи і відповідає на питання. Кароль варто з ідеальною зачіскою, червоними соковитими губами і розкішній сукні з глибоким декольте, яке оголює її величезні груди.

"Дівчатка, я прям дуже чекаю, щоб ви всі були радісні, щасливі, тільки ще трохи потерпіть. Я б все розповіла зараз", - загадково сказала Тіна.

Фанати не пройшли повз відео і припустили, що так Тіна могла говорити про презентацію нового кліпу, альбому або навіть фільму. Вони відзначають, що співачка не стала був в таких виразах говорити про можливі відносинах з Дан Баланом.

"Мовчати - великий талант", "Я думаю, це все ж про альбом і/або фільм. Максимум кліп на "Пам'ятаєш". Не думаю, що вона так скаже про відносини з Даном, якщо вони є", "Красуня! У якій поєднується талант!Людяність та Доброта!", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Показати ще

До речі, Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття.

Раніше популярна українська співачка Тіна Кароль виступила на святковому концерті на честь 15-річчя шоу "Світське життя" з Катериною Осадчою.

На сцені знаменитість постала в королівському атласному блакитній сукні від бренду Gasanova з відвертою зоною декольте, розшитій великими каменями, з об'ємними рукавами і шлейфом.

Тіна Кароль, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль з'явилася в королівському сукню, але фанати не в захваті.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль заінтригувала українців загадковим відео.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж зняв маску.