У розважальному центрі в Запоріжжі обіцяють провести день народження дитини – веселі аніматори, батути, гірки, басейн з кульками і смачний торт. Але чи безпечно там буде дітям? Ведуча програми "Ревізор" Юлія Панкова вирішила в цьому переконатися.
Читайте Знай в Google News!
"Заклад подбав про своїх маленьких відвідувачів і склав для них спеціальне меню. Ми перевірили, в яких умовах там готують страви", - розповіла ведуча Нового каналу.
Коли Юлія зайшла в приміщення кухні, кухар одразу втік.
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
ТЦК не питатиме: після отримання повістки чоловікам не залишать вибору
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Нові правила мають скоротити кількість ухилянтів: чоловіки повинні прийти до ТЦК
"Згодом хлопець повернувся на своє робоче місце, але розмовляти зі мною відмовився. Він безвідповідально ставиться до своєї роботи. У холодильнику я знайшла зіпсоване м'ясо, яке намагалися реанімувати за допомогою маринаду. Адже воно дуже смерділо. Товарне сусідство продуктів було порушено, а на контейнерах – стікери з датою двомісячної давності. Незрозуміло, чи то наклейку забули поміняти, чи то інгредієнти викинути", - обурилася "Ревізор".
При цьому співробітники не показали ведучій свої медичні книжки.
"Я не можу бути впевнена, що вони здорові. Неприємно вразило, що аніматори не знають, як поводитися в разі пожежі. Адже вони перші повинні прийти дітям на допомогу", - підсумувала Панкова.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Як повідомляв портал Знай.иа, Юлія Панкова в Кривому Розі перевірила найбільш бюджетний готель міста "Імперіал".
Також портал Знай.иа писав, що Ревізор Панкова поділилася рецептом улюбленого малиново-манного пудингу.