Віталій Козловський разом з українськими артистами і ведучими влаштував флешмоб, під час якого знаменитості показали, як проводять час вдома. Заняття спортом, запальні танці, кулінарні шедеври, прибирання, банні процедури, а також знайомство з домашніми улюбленцями зірок. Саме таке зіркове домашнє "закулісся" співак показав у новому відео "Вдома".

Про це повідомляє пресслужба Козловського.

До створення кліпу приєдналися такі популярні артисти як Павло Зібров, Діма Коляденко, Ольга Сумська, Анастасія Даугуле, Соломія Вітвіцька, Олександр Лещенко, Ліна Верес та Олег Серафин . У відео знялася модель і актриса Вікторія Люб, головна героїня кліпу "Мала".

Також у відео з'явилися переможці конкурсу, який Віталій навесні влаштовував для прихильників. Це автори трьох найоригінальніших домашніх роликів з різних куточків України. Усі вони отримають від артиста подарунки.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Для мене моя квартира - найзатишніше і найкомфортніше місце. Тому тут не буває ані великих компаній, ані сторонніх людей, ані журналістів з відеокамерами. Але зараз відверто ділюся з вами своєю “домашньою історією”. І за підтримки своїх колег, хочу переконати кожного - наш настрій залежить лише від нас. Якщо є бажання, то навіть вдома можна провести час весело і з користю».
сказав Віталій Козловський.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко "розтанула" в руках відомого красеня: Топалов скаженітиме.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Русалка чи Менсон? Леся Нікітюк перетворилася на слов'янську богиню, про яку ви не знали.

Також "Знай.ua" писав, як виглядає 73-річна Софія Ротару в день народження: сьогодні та 50 років тому.