Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів у бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А в цей раз зірка поділилася з підписниками новими епатажними фото.

Читайте Знай в Google News!

Так, в кадрі Анастасія позувала на купелі в своєму дворі в компанії адвоката Віктора Швеця і Сергія Антипіна. До слова, цього разу без шпагату також не обійшлося. У підписі до фото балерина подякувала "одну добру людину" за щедрий подарунок – нову крижану купіль з її ініціалами А.В.

"Дорогі друзі, у мене сьогодні сюрприз! Дуже приємний! Ви знаєте мою любов до крижаної купелі! Так ось сьогодні один добрий чоловік вирішив мені її подарувати .. Іменну. АВ.👍 купіль! А виготовили її спеціально для мене добрі люди. Це, правда, королівська купіль! 🙏 Але! Ще виникла ідея.. Я хочу виставити мою попередню купіль на аукціон.. Тільки продаж моєї крижаної купелі врятує цю безнадійну ситуацію!😂 А виручені Кошти підуть на оплату штрафів!!😂"- написала Волочкова.

Варто відзначити, що Анастасія вже традиційно позбавила користувачів мережі можливості коментувати її публікації.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Волочкова зганьбилася кострубатими рухами на паркеті: "Метальник ядра".

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Волочкова принципово не хоче платити штраф, що призначений їй за відвідування монастиря під час карантину.

Також портал Знай.ua писав, як Анастасія Волочкова вмістилася між ніг плюшевого кавалера.