Тверський суд Москви зобов'язав російську балерину Анастасію Волочкову сплатити штраф за порушення правил поведінки. Приму обурило таке рішення і вона вирішила покарати суд, залишивши його без шпагату.

Російська балерина Анастасія Волочкова потрапила в гучний скандал через відвідування монастиря в закритому на карантин селі Дивеєво Нижегородської області. Суд визнав артистку винною в порушенні правил карантину і тепер вона зобов'язана заплатити штраф у розмірі 20 тисяч рублів (трохи менше 8 тисяч гривень).

Російська скандальна прима обурюється з цього приводу, і виставляє гнівні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Волочкова переконана у своїй правоті і заявила, що вважає рішення суду несправедливим, зазначаючи, що зіштовхнулася з кричущою несправедливістю.

Балерина оприлюднила фото, зроблене в заліі суду.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"А де ж правда ?! Я розумію, что мною як публічною и відомою особістістю й моїм авторитетом дуже зручне скористати, як розмінною монетою", - підписала Волочкова фото.

Варто зазначити, що як для людини, яка зібралася в суд відстоювати свої права, Анастасія Волочкова одяглася вкрай зухвало і недоречно: довга літня сукні у великі квіти, босоніжки на високих підборах і кожушок вирізнялися несмаком.

Цікаво також, що свій гнівний пост балерина супроводжувала вельми неоднозначними хештегом - # я # любов # радість # квіти # щастя # ми # сонце # літо # спорт #enjoy # театр # вихідні #love # будинок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова влаштувала дебош поліцейським, які склали протоколи про адміністративне правопорушення за її поїздку в монастир, розташований в закритому на карантин селі Дивеєво

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також Знай.ua писав, закоханий у Волочкову бізнесмен звинуватив її у своїх стражданнях