Іраклі Макацарія став відомим завдяки передачі "Холостяк", куди його запросили зніматися в 2016 році. Однак накачаний і чарівний уродженець Тбілісі так полюбився телеглядачам, що медійний простір не "відпустив" його і після того, як сезон телепередачі закінчився. Серце Макацарії досі не зайнято, і сам він, таке враження, що великий любитель "з'їсти" пару-трійку жіночих сердець на сніданок. Іраклі ретельно ховає від оточуючих свої романи, якщо їх і крутить.

Однак, Іраклі не проти час від часу довести прихильниць до непритомності заявою про те, що нібито став батьком. "Я став батьком ..." - якщо ви бачите цю заяву десь в соцмережах Макацарії, це майже напевно означає, що у "холостяка" з'явився ще один хрещеник. Так вийшло і цього разу ... Знаменитість взяв на себе духовну відповідальність за вже дев'ятого маленької людини у своєму житті - "янголятка Ганну". Про це Макацарія написав в своєму Instagram.

embed]https://www.instagram.com/p/CDdss_5h7BJ/?igshid=vhc38n3ugi6f[/embed]

“Я стал отцом уже в девятый раз. Крёстным отцом 😊🙏🏻 И уже в который раз испытал это невероятное ощущение духовной ответственности перед маленьким ангелочком Анной, у которой вся жизнь впереди. Хочется чтобы они жили счастливой жизнью в лучшем мире, не зная на своем пути разочарований и боли 🙏🏻” Иракли Макацария

Шанувальниці в коментарях закономірно розсудили, що майбутній дружині Макацарії несказанно повезло. Мало того, що красень, так ще й дітей обожнює.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное.

Напомним, звезда "Холостяка" бросил украинских красавиц и отправился в Мекку всех заробитчан.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Иракли Макацария стал самым стильным мужчиной Украины.

Также портал "Знай.ua" писал, что звезда "Холостяка" соблазняет невест голым телом.