Відома південнокорейська модель Кім Лі, яку прозвали корейською Кардашьян за її пишні фоми обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри. Нещодавно знаменитість, у якої, до речі, більше 500 тис. фоловерів, показала інтимне відео для популярного додатка TikTok, де позувала для "вологої" зйомки лише в чорному шовковому топі з глибоким декольте і міні-шортах з анімалістичні принтом зебри. Так, дівчина засвітила розкішні груди і сідниці, грайливо стоячи під душем, який, ймовірно, імітував дощ.

Варто відзначити, що Кім - не єдиний прототип Кім Кардашьян, буквально в кожній країні вже встигли знайти так звану "копію" зірки реаліті-шоу. В основному дівчата женуться за легкою славою і захопленими поглядами протилежної статі, тому всі, як і сама світська левиця, вдаються до пластики грудей і сідниць, не гребують численними уколами краси і ретушшю своїх фото, через що шанувальники нерідко не впізнають красунь на вулиці.

Наприклад, титул "російської Кардашьян" завоювала Анастасія Квітко, яка проживає в Лос-Анджелесі. Квітко не раз намагалася довести, що її форми повністю натуральні, але ці спроби закінчувалися провалом.

Українською Кардашьян стала Олена Омович. Дівчина, на відміну від інших попередниць Кім, має більш струнку фігуру, а от свої "форми" отримала завдяки все тому ж силікону, чого не приховує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизну.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Знай.uа писав, Кім Кардашян показала бабусю-модницю – ось що значать гени.