Відомі українські телеведучі Геннадій Попенко та Максим Сухенко, перевтілившись у астронавтів, відправились у космос на пошуки невідомого досі світу, повного загадок і таємниць.

"Просто космос!" - такий слоган має новий сезон інформаційно-розважальної програми "Загублений світ", що виходить на телеканалі 2+2. З 18 серпня глядачі зможуть побачити нові та ще цікавіші випуски з її ведучими, Попенко та Сухенко.

Як розповів Максим Сухенко, пошук нових історій для цього сезону став для всієї команди проєкту справжнім викликом.

"Щоб знову дивувати глядачів 2+2, ми вирішили вийти за межі та піднятися до зірок, хоча й тільки на екрані. Новий сезон "Загубленого світу" буде справді космічний – невідомий, далекий, а тому нереально цікавий і хвилюючий", – зазначив Максим Сухенко, ведучий та продюсер проєкту.

Максим Сухенко та Геннадій Попенко, ведучі "Загубленого світу"

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Тематичні проморолики нового сезону знімали з використанням новітніх технологій, які дозволяють помістити людину у віртуальний простір. Зйомки тривали понад 13 годин.

"Це були дійсно шалені зйомки як для знімальної групи, так і для нас з Максимом Сухенко. Усі 13 годин ми з ним були у скафандрах космонавтів, у яких було дуже спекотно. Звісно, це не професійні костюми астронавтів, які важать більше 100 кг, проте й ці дуже важкі, – ділиться Геннадій Попенко. – У такому костюмі потрібно було ще й стрибати. Долати гравітацію допомагала система тросів та підвісів. Коли хтось із нас підстрибував, величезний каскадер тягнув інший кінець тросу, і стрибок виходив дійсно неземним. Результат точно вартий витрачених зусиль!"

Геннадій Попенко, фото: 2+2

У нових випусках "Загубленого світу" ведучі Максим Сухенко та Геннадій Попенко разом з експертами проєкту продовжать розкривати нові межі Всесвіту та відкривати сенсаційні, часом шокуючі факти про нашу планету.

З вівторка по четвер на телеканалі 2+2 глядачі дізнаються, що приховує Карибське море, на які катаклізми слід очікувати людству через зміну клімату, хто здійснив найзухваліше пограбування століття, де шукати скарби, заховані мандрівниками сотні років тому, та чи є життя на інших планетах. Все це - в циклі документальних програм "Загублений світ".

Нагадаємо, що 17 серпня на телеканалі 2+2 відбудеться перша серіальна прем’єра ювілейного телесезону – детективна історія "Звонар-2" про непросте життя оперативника Антона Звонцова, який майстерно поєднує роботу в правоохоронних органах з вирішенням приватних завдань.

Також Знай.ua писав, що співак Олег Кензов став ведучим нового сезону реаліті "Кохання на виживання" на Новому каналі. Читайте ексклюзивне інтерв'ю артиста про найскладніші зйомки у Перу, про стосунки з колишньою дружиною та виховання доньки.

Крім того, український Том Гарді, як називають Олега Кензова його шанувальники, зізнався, що відчуває до Лесі Нікітюк.