У проєкті "Від пацанки до панянки", який виходить на Новому каналі, є багато неймовірних історій. Так, фіналістка четвертого сезону Юлія Чигринець (Бандитка) відверто розповіла телеглядачам про особисте.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "Нового" вийшов фінальний випуск спецпроєкту "Пацанський краш-тест".

Дівчина з важкою долею і неймовірно сильним характером підкорила глядачів Нового каналу іскрометним гумором і безпосереднім мисленням. І хоча вона не перемогла у четвертому сезоні "Від пацанки до панянки", їй вдалося змінитися внутрішнє і вперше по-справжньому закохатися.

Одкровення Юлії Чигринець, фото: Новий канал

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Ніжні і трепетні почуття дівчину змусили випробувати дворецький Школи леді Олексій Свинторжицький, якого пацанки ласкаво прозвали Пітером Пеном. Дівчина "запала" на нього з першого дня знайомства, і впродовж всього сезону намагалася привернути його увагу. За історією їх кохання глядачі Нового каналу слідкували з величезним інтересом!

Одкровення Юлії Чигринець, фото: Новий канал

– Пітер Пен взагалі шикарний чоловік, – наголосила Юля Чигринець. – Я його побачила на другий день на проєкті. Вийшла на вулицю, дивлюся – стоїть він. Такий гарний, у білих рукавичках… Я його як побачила, думаю: "Боже, все, він буде мій!". Він ще сказав, як його звуть, а ми не запам'ятали. Дівчата придумали назвати його Пітером Пеном. Я його відразу почала обсипати компліментами.

За словами Юлі Чигринець, після завершення четвертого сезону "Від пацанки до панянки" вона продовжила спілкування з Пітером Пеном: – Зараз я, звичайно, іноді з ним спілкуюся. Він мені фотографії в Instagram якісь скидає і пише: "Я дарую вам це фото". А я думаю: "Боже, що я, така стара, що він до мене на "ви" звертається?". Загалом, він дарує мені фотографію вечірнього Києва, каже, мовляв, приїжджайте і не сумуйте.

Незважаючи на те, що романтичні стосунки між і Пітером Пеном так і не зав'язалися, дівчина не покидає надій. Вона мріє вийти заміж за коханого" і народити йому доньку.

Одкровення Юлії Чигринець, фото: Новий канал

– Мені б дуже хотілося створити нормальну сім'ю, – зізналася учасниця "Від пацанки до панянки". – Чоловіком, природно, буде Пітер Пен. І у нас буде донька! Звичайно, до того часу я повинна міцно стояти на ногах, володіти бізнесом і хорошою квартирою, в якій можна жити. Ну а Пітер Пен буде приданим до квартири. Я буду забезпечувати його, якщо у нього раптом в житті щось не складеться. Він може звертатися до мене!

Також не варто забувати, що більше одкровень можна побачити в повному відео:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна пацанка Влада Роговенко заговорила про ревнощі і контроль у стосунках.

Як повідомляв Знай.uа можна їсти вуличну випічку: названо головні правила безпеки, щоб не отруїтися.

Знай.uа писав, ревізору Панковій під покровом ночі продали алкоголь і виштовхали з пивоварні: поліція не приїхала.