Весілля Інги, старшої дочки Валерія Меладзе, пройшло восени 2017 року. Тоді ще, разом зі своїм обранцем, фінансистом Норі Вергізе вона виглядала по-справжньому щаслива. Однак не минуло й двох років, як їх відносини підійшли до кінця і закохані подали на розлучення.

На протязі довгого часу особисте життя дівчини залишалося під завісою таємниці і лише зараз вдалося з'ясувати, що вона у відносинах з Денисом Давидовим, який виступає креативним директором і співзасновником студії дизайну під назвою N3 Design. Та спочатку про новостворену пару можна було дізнатися з Instagram-аккаунта Давидова ще у березні, однак шанувальники не приділили цьому належної уваги.

Інга Меладзе і Денис Давидов, скріншот: Instagram

Самоізоляцію на карантині партнери провели разом, дізнавшись один одного трохи краще і ще більше зміцнивши відносини. А зараз закохані знаходяться в Сочі, де відправляються в гори разом з друзями і їздять на всілякі екскурсії.

Інга, як і її дві сестри Софія і Аріна, має близькі стосунки з батьком після розлучення з Іриною в 2014 році. А от з новою пасією Меладзе Альбіною Джанабаєвою вони практично не спілкуються. І донині розлучення батьків залишається болючою темою для дівчаток.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Інга мала можливість отримати приголомшливу освіту закордоном. Так, вона вчилася в школі King's Ely, яка в Кембриджі, після цього вступила в Оксфордський університет і по закінченню навчання захистила диплом за спеціальністю “Психологія”. Зараз займається кар'єрою і живе між столицями Британії та Росії.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зробила тест на "той самий" вірус.

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Макаревич захотів поставити на коліна весь світ.

Знай.uа писав, що Мадонну розкритикували за заяву про вакцину від коронавіруса.