Телеведуча "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь зізнавалася, що була "обманутою". Так, остання придбала кавун, а отримала "перестиглий огірок".

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, яку наразі присвятила своїй чотирилапій подрузі – французькому бульдогу Сарі.

Так, зірка "Аферистів в сітях" повідомила, що напередодні придбала свій перший кавун в цьому сезоні, щоправда, поласувати ним вона ніби не змогла. Зокрема, через те, що він був не червоний всередині, як всі ми звикли його бачити, а "білий".

Фото з допису

"Купила перший в сезоні кавун. А це точно не опухлий після п'ятниці огірок? Якщо так, то щось він - зовсім не огірком", - жартома підписала світлини з "білим" кавуном.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Варто примітити, що насправді кавун, який купила Лебідь, не є не достиглим, а - інший маловідомий сорт "Біле диво". Спочатку ці ягоди вирощувати в Південній Африці, в сухій пустелі Калахарі.

Там вони були дикорослі, невеликі і несмачні, іноді навіть гіркі. Сьогодні ж це велика ягода з тонкою шкіркою. Всередині у неї солодка, солодка м'якуш білого кольору і з надзвичайно свіжим ароматом полуниці та огірка.

Фото з допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мрійлива наречена Розенка розповіла про булочки: "Величезні! Як ви ходите?"

Як повідомляв Знай.ua, наречена Розенко показала собачі витівки подружки.

Також Знай.ua писав, що наречена Розенко зізналася, як її "смажить" просто на вулиці.