Відомий російський гуморист і телеведучий Максим Галкін частенько ділиться у своєму мікроблозі в Instagram фотографіями і відео своїх дітей: шестирічних близнюків Лізи і Гаррі. Молодий татусь показав, як грає із сином у настільний футбол. Гаррі обіграв Максима з розгромним рахунком 5:0, і Галкін обурився, що син грає не за правилами. Проте Гаррі заявив, що він грає добре.

Максим Галкін показав, як Ліза і Гаррі грають на дитячому майданчику в саду замку в селі Грязь. Ліза розгойдувалася на гімнастичних кільцях, немов гімнастка. А от Гаррі зображував Тарзана: забирався по канатах і сильно розгойдувався.

"Рембо і гімнастка", — підписав відеоролик Максим Галкін.

Мама дітей Алла Пугачова підбадьорювала сина і доньку. "От це молодець! — похвалила донька Примадонни. Потім Алла Борисівна звернулася до Гаррі: "А тепер номер Тарзана! Давай я тебе покачаю!".

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що зіркова сім'я Пугачової і Галкіна живе в замку в підмосковному селі Грязь. Грандіозне будівництво почалося в 2011-му році і тривало сім років. Ходили чутки, що розкішний маєток обійшовся Галкіну в 10 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Площа замку складає 3000 кв. м, у ньому шість поверхів, 20 житлових кімнат, вантажний ліфт, паркінг, оранжерея, розкішний сад і басейн. Нещодавно Галкін показав, який розкішний вид відкривається з верхівки однієї з веж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханий Пугачової поклав око на доньку Орбакайте і зізнався про схожість з мамою: "Копія".

Як повідомляв Знай.uа 71-річна Пугачова "омолодилася" на карантині і запалила на танцполі: "Гармата".

Знай.uа писав, Галкін відгрохав для Пугачової цілий палац, куди запрошує в гості Кіркорова: друзі заздрять.