Популярна російська співачка Поліна Гагаріна, яка навесні цього року розлучилася зі своїм чоловіком Дмитром Ісхаковим, частенько тішить шанувальників новими яскравими фото в соцмережі Instagram. Влітку Поліні зовсім не нудно, зірка продемонструвала, як розважається з подружками, а також сходила на світський захід вперше з моменту ослаблення карантину.

На нових фотографіях, які Гагаріна показала в соцмережі, вона позує в компанії двох подружок – Надії Жаричевої та Олени Разживіної. При цьому дівчата зображені у заростях густих беріз. Поліна з'явилася перед камерою в строкатому блакитному платтячку з цікавим візерунком, її волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона мило посміхається в об'єктив. У підписі до фото співачка написала: "Три дівчини, три подруги, три «Мхатовки». Дівчата, яке щастя, що ви є у мене!".

До речі, днями Поліна Гагаріна відвідала світський захід. Як повідомляє телеграм-канал "Тільки нікому", 21 липня відбулась чи не перша світська вилазка за останні місяці. Зірки пооблизувались на прикраси Bulgari, а потім засіли в свої авто дивитися старий фільм "Римські канікули". "Але наші погляди більше привернула сяюча Поліна Гагаріна. Ось вже кому розлучення до лиця, так це їй! Співачка у відмінній формі і в не менш відмінному настрої", - йдеться у підписі до відео, яке опублікував телеграм-канал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Альона Водонаєва розкрила причину розлучень Лорак і Гагаріної.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: прокляте місце – у розлученнях Лорак і Гагаріної знайшли містичний слід.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гагаріна вкрала чоловіка у Варнави, а доля покарала розлучницю – Самойлова з Джиганом курять в сторонці.