Наречена Розенко ведуча проекту "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь потрапила на кастинг, де її майже побили.

"Починалося все зі звичайного робочого ранку, коли я перевіряла свої акаунти на сайтах знайомств, – розповідає Олена-Крістіна Лебідь. – Мені подзвонили і запросили на кастинг. Для телеведучих це – звичайна справа. Я також час від часу ходжу. Тому з радістю погодилася".

Але цей кастинг більше нагадував розіграш. Спочатку провідну змусили переодягнутися в костюм, який імітував оголене чоловіче тіло. А потім взагалі приміряти образ свині.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

"Моя задача полягала в тому, щоб сходити в цьому костюмі в магазин і купити жолуді, як ні в чому не бувало, – каже ведуча "Аферистів в сітях" – проекту, який не один рік з успіхом показує Новий канал. – Виявилося, що мене знімав не один відеооператор, а кілька. Але я цього не врахувала"

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

По дорозі з магазину Олена-Крістіна Лебідь зустріли такі ж «звірята», як вона. Вони її штовхали, обзивали і наказували телеведучої залишити їх територію. Не реагували невідомі і на слова, що ведеться зйомка.

Раніше зірка "Аферистів в сітях" оприлюднила відео, на якому вона їде в машині, за кермом якої Розенко, і тримає Сару, яка висунулася з вікна і забавно ловила повітря, немов у відомих американських фільмах.

"Собака з пропелером - це вам не хухри-мухри. Друзі, хороших вихідних під девізом "балдьож", - коротко і лаконічно підписала ролик знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елена-Крістіна Лебідь зі зморщеною "подружкою" сховалася у Розенко між ніг.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко просто на камеру показала, як вона розважається зі зморщеною "подружкою".

Також Знай. ua писав, що зірка "Аферистів в сітях " назвала головний конфуз екс-міністра Розенко в ліжку.