Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка здорово здивувала фанатів "весільним" відео, на якому з'явилася з маленькою донькою і загадковим чоловіком.

На початку ролика Ані Лорак з Софією стоять біля імпровізованого вівтаря з красивою квіткової арки, а до них підходить впевнений ошатний чоловік, але обличчя його не видно. Хлопець вручає співачці ключі від машини, і вся інтрига відкривається – вона починає оголошувати масштабний конкурс, головним призом якого стане розкішний автомобіль. Перед камерою артистка з'явилася у світлому, як ніби плюшевому плаття, яке красиво підкреслило її витончену фігурку і пишний бюст. Донечка зірки теж гарно вбрана в миле біле платтячко, а у ролику вона сидить в червоній дитячій машинці.

У підписі до фото Лорак розповіла умови конкурсу. "Я щаслива порадувати вас! Я ПОДАРУЮ вам цей чорний Mercedes або 1 МІЛЬЙОН РУБЛІВ і цей найкрутіший міні-автомобіль! Найактивніші отримають річні запаси косметики, б'ютібокси з доглядовою косметикою і, звичайно ж, гроші – кожен день! Просто підпишіться на конкурсний аккаунт і на всіх спонсорів у розділі «Підписки» у правому верхньому куті аккаунта @lorakrez. Вже сьогодні я розіграю перші 40 000 рублів – по 20 000 рублів двом щасливчикам. У будь-який момент я напишу слово «СТОП» в коментарях під цим постом і 10-й коментар під СТОПОМ забере 20 000 рублів. 2 стопа – 2 переможці СЬОГОДНІ. Більше повідомлень – більше шансів на перемогу! Але головне ПІДПИШІТЬСЯ і вже через десять днів чорний Mercedes або 1 мільйон рублів отримає один з вас! А що виберете ви? Автомобіль чи гроші?", - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.