Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зоряна красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала новий кадр в дуже пікантному образі, на якому її буквально не дізнатися.

На фотографії Астаф'єва зображена на розі якоїсь будівлі, на прогулянку вона вийшла в досить відвертому образі. На ній чорне боді з кокетливими білими мереживними оборками, яке ідеально підкреслило витончену фігурку і оголила приголомшливі ніжки в модних чорних туфельках на шпильках. Волосся співачки зібрані в строгий пучок, а на її очах стильні сонцезахисні окуляри в білій оправі, вона стоїть в гордій позі спокусливо вигнувши ніжку. У підписі до публікації Даша написала: "мої Фаворити за жіночим чудесам @favoritki". Фани в захваті від нових фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях.

До речі нещодавно, Даша Астаф'єва занурила українців у найсміливіші фантазії. У своєму Instagram зоряна красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала кілька кадрів у вельми пікантних образах, на яких її буквально не впізнати. На першій фотографії Астаф'єва на красивому літньому тлі у пейзажного водойми в сонячний день. На ній мудрий білий костюм цікавого фасону з прозорою вставкою в зоні декольте і об'ємними рукавами. Цей наряд красиво підкреслив ідеальну фігуру зірки і трохи оголив животик. На голові у Даші ніби вибух – коротке волосся завите, начесане і стирчить у різні боки, а на її обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. На другому знімку співачка позує в еротичній позі на тому ж місці, вона трохи вигнула спину, підкресливши пружну попу. Тут на ній напівпрозоре золотисту сукню, під яким немає білизни, цей наряд гарно ліг по фігурі і оголив витончену спину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.