У четвер, 16 липня російський виконавець і народний артист Леонід Агутін святкує свій день народження. Свого друга, колегу по сцені привітав співак і композитор, колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв.

Зворушливе привітання з'явилося на сторінці автора пісні "Выпьем за любов" в соціальній мережі Instagram. Так, Ніколаєв зазначив, що вони з Агутіним багато років дружать і просто йдуть разом по життю.

На опублікованих архівних фото Ігор Юрійович позує з Агутіним і його дружиною Анжелікою Варум. Вони щасливо посміхаються і дивляться в об'єктив камери. На другому знімку зображені Ніколаєв та винуватець торжества в молодому віці.

"Ці фото говорять самі за себе: скільки років і скільки зим ми з Льонею знайомі, дружимо, святкуємо сімейні свята і просто йдемо по життю, складаючи пісні і радіючи успіхам один одного! З днем народження, Музикант і Поет! Будь щасливий!🎹🎼🎸💥" - зворушливо написав композитор.

"Спасибі, мій дорогий друже!" - відповів у коментарях 52-річний іменинник.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

скріншот з Instagram-сторінки Ніколаєва

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Ніколаєв у мережі вшанував пам'ять свого друга і колеги Руслана Горобця. Ніколаєв нагадав, що Горобець створював хіти для Лариси Доліної, Валерія Леонтьєва та Олександра Барикіна. Відомо, що композитор Руслан Горобець пішов з життя у квітні 2014 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова виставила веселе відео, позуючи в домашньому халаті і без краплі макіяжу на обличчі. При цьому колишня дружина Ніколаєва приміряла вушка Міккі Мауса і спародіювала дітей з шоу Максима Галкіна "Краще за всіх", відкриваючи рота під їх репліки.

Також портал Знай.uа писав, що колишня дружина Ігоря Ніколаєва, співачка Наташа Королева похвалилася засмагою, поставши перед камерою в одних шлейках від купальника.