Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

З зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почало стрімко зростати кількість передплатників. І тепер Ксенія стала частіше радувати публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці. Так, нещодавно зірка показала кілька кадрів з нової фотосесії, на яких з'явилася в містичному образі. А в цей раз буквально приголомшила публіку змінами у зовнішності. На новому фото, яке актриса показала в соцмережі її можна побачити в образі звабливої білявки, адже всі її знають фатальний брюнеткою. Але, схоже, Мішина вирішила розіграти фанатів, і просто приміряла білявий перуку. У підписі до фото вона загадково написала: "Подумаю", чим дуже спантеличила фоловерів.

"Ні, не треба", "Краще не думати, брюнеткою крутіше", "Ні, краще з темними", "Ні, тільки не блонд. Він категорично Вам не йде. З Вашим природним кольором волосся набагато краще", "З темним кольором волосся краще", "Вам йде, але з темним ви більш ефективна", "Вам йде, але зі своїм кольором набагато краще! Світлий, як-то простить! Але вирішувати тільки Вам!" "Ні, не треба. Ви дуже красиві, як є", "Красиво, незвично, але натуральний колір краще, як по мені", "Свій колір гарніше", "Нереально йде", "Модний стиль. Тобі дуже йде Ксенія", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.