Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши нову яскраву серію відео з райського острова Балі, на YouTube-каналі, де разом зі своєю командою і друзями пробула аж 8 тижнів ще взимку. Так, артистка зізналася, що встигла написати цілий альбом і навіть зняти кліп, познайомитися з новими людьми, гарненько відпочити від метушні.

Третій випуск пригод Олени як раз присвячений написанню альбому, що виглядає не так просто, як здається.

А ЯКШО ПО-РЕПЕРСЬКИ? ⠀ Кожен день нова музика, кожен день різні ідеї та тексти, безліч слів та мелодій, інколи хотілося просто лягти і закрити обличчя подушкою — мене нема😂 ⠀ Пішли перші записи, перші демки. Я вислуховувала то сотні разів, аби зрозуміти — чи дійсно то є саме те. ⠀ Багато робіт @teejaymusic ще досі є в нашій переписці — може для них буде інший час. А наразі — альбом, альбом, альбом❤️ Доречі, вам подобається музика, яка звучить протягом серії? ⠀ Третій епізод щоденників з Балі вже на моєму ютуб-каналі🔥 ⠀

Фолловери не пройшли повз: "Альонаааа молодець!!!!", "Молодчина. Успіхів тобі! 🖐️Твоя музика повинна качати.. 💪🙏", "Обожнюю тебе та твій чудовий характер! 💕", "Примадонна 🔥❤️😍👍", "Клас, яка ти позитивна😍😂".

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Alyona Alyona здивувала українців раптовим зізнанням - красуня, яка відома не тільки своїм талантом, але і відсутністю комплексів з приводу пишних форм, вирішила схуднути. Так, артистка виставила яскравий кадр в спортивних лосинах і футболці, а на шиї у неї висіло відразу кілька сантиметрових стрічок. Олена пояснила, чому пішла на такий крок - 15 червня після дня народження дівчина глянула на ваги і засмутилася - на них були 127,5 кілограм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.