Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим кадром з відкритого авто, де позував в блакитних джинсах і з голим торсом, засвітивши численні татуювання. Так, артист вирішив розповісти про проблему, яку нещодавно у себе виявив - виявляється, його мова вже не така багата, як була раніше.

Через це Володимир іноді навіть заїкається, коли говорить про тему, в якій не сильний, дуже любить матюкатися, однак тепер намагається контролювати цей процес.

Знаєте, почав помічати, що моя мова збідніла. ⠀ Раніше не парився про те що говорю і головне як. Не було якогось бар'єру. А от з роками, в голові почали утворюватися блоки. Такі стопори статусу, досвіду і розуміння, що ти не можеш погано говорити, на тебе ж люди дивляться. ⠀ І через це, коли я намагаюся щось розповісти, можу навіть почати заїкатися😱 Особливо, якщо кажу на тему, в якій не сильний. ⠀ Розумію, що мені настільки подобається матюкатися, що це іноді стає основним засобом комунікації - це жахливо. ⠀ Тому потрібно починати стежити за своїми словами і думками. Піду книжку почитаю, якщо щось цікавеньке є на думці, пишіть. Тільки, будь ласка, не мотивуючі книги))) Художку))

А раніше Володимир Дантес поділився новим кадром, де позував разом з дружиною серед пальм в райській Домінікані, куди подружжя літали відпочивати ще взимку. Так, артист трепетно привітав кохану з їх п'ятою річницею 8 липня, адже пара святкує так зване "дерев'яне" весілля.

Варто відзначити, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес одружилися у 2015 році, а ось жити разом почали набагато раніше - аж 8 років тому. До речі, Володимир робив пропозицію красуні цілих три рази.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.