Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила яскраве селфі, позуючи в дуже незвичному образі. Так, артистка приміряла яскраво-червону перуку і вбрання з глибоким декольте, засвітивши розкішні груди і доповнивши лук яскравим вечірнім макіяжем, ймовірно, готуючись в одного з виступів. При цьому Слава заговорила про те, що потрібно навчитися не озиратися назад, а поганий досвід сприймати як уроки.

Кажуть, що всі, хто зустрічається на нашому шляху - наші вчителі. Що з їх допомогою ми розвиваємо наші душі, ростемо і, ясна річ, змінюємося на краще (але це не точно😂). І ще, краще всіх вчать ті, хто найбільше шкодять🤷🏻‍♀️ ⠀ Воно то ніби і так, але в момент «навчання» часто хочеться послати на небо за зірочкою 😂 ⠀ В будь-якому випадку, все що відбувається - це хороші життєві уроки, за які хочеться дякувати. І важливо не залипати на минулому, не дивитися в дзеркало заднього виду, а вчитися жити сьогодні, ну і трошки думати про завтра. ☀️😊🙌🏻

Фолловери не пройшли повз: "Мадам Брошкіна ☺️😘", "Сісочкі", "Маааать🔥🔥🔥🔥🔥🌹😍😍😍😎", "Вогняна бестія🔥🔥🔥👍", "Іноді зустрічаються такі вчителі, що ну їх на х....... Ключове, ЗАБУТИ, але це складно....... краще нехай не зустрічаються🙏🏻", "Слава,Ви чудова , все ще буде у Вас! 💖💖💖", "Слава... Ви прекрасні!!!😍😍😍", "сіски класні )".

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Варто відзначити, що раніше колишній чоловік Слави Камінської, пластичний хірург Едгар Камінський виставив трепетні кадри з новою коханої, Ольгою Багатою, арт-директором дизайнера Жана Грицфельдта. Знаменитість трепетно привітав жінку з днем народження 13 липня віршем Івана Якимова, показавши романтичні фотографії на тлі води і заходу сонця.

Нагадаємо, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.