Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив веселе відео, показавши свій робочий день за 5 секунд, змінюючи лише вираз обличчя. Так, артист позував у білосніжній вишиванці, розшитій червоними нитками на зйомках свіжого сезону гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою", де незмінно грає роль головного героя - харизматичного Юрчика.

Робочий день, за п’ять секунд ))) пожартував Юрій Ткач

Фолловери залишилися в захваті: "😂😂😂 Як завжди на висоті 👍🏻", "Ух оце Камера", "Топчик 🤪😅👏", "Юрію, у Вас така багата міміка, що і говорити нічого не треба. Одним словом "талант".", "@yuriy_tkach Фотомодель, звичайно, потужна!😃👍 Головне нічого не проклацувати!😂", "Ці очі навпроти Калейдоскоп вогнів😂", "🔥Круто))😊", "Ткач, красава👍👍👍", "Ааа😳☺️ як так можна😁", "Ще трішки робочого дня і очі мабудь випали б😂😂😂", "Красавець 🤗🤗", "Ну так видно що ти працював неділю без відпочинку!!!)".

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач виставив забавне спільне фото зі своєю сім'єю, яку так обожнюють численні шанувальники - красунею-дружиною Вікторією та їх донькою Лізою, яку зіркові батьки ніжно називають "крихітка Ліззі". Так, артист і його рідні дівчатка позували біля дзеркала в гримерці, посміхаючись і навіть кривляючись на камеру. При цьому на самому батькові сімейства була білосніжна вишиванка, тож, швидше за все кадр був зроблений між зйомками гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".