Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу продемонстрували незвичайне відео, яке підготували для красуні. Так, численні фолловери вирішили зробити артистці сюрприз, буквально "помістивши" її в культовий серіал "Гра престолів", завдяки гарному монтажу. Здається, Тіна стала "заміною" головній героїні - Дейенеріс Таргаріен, яку зіграла Емілія Кларк.

Дуже атмосферне відео від @dantinamagic . Також для всіх шанувальників серіалу "Гра престолів" ❤ до Речі, хто дивився як вам кінцівка серіалу? Сподобалася?👇

Фолловери не пройшли повз: "Захват😍дуже гарне відео 🤤❤️❤️", "Я в захваті від відео 😍 Талант 🔥", "Дуже атмосферне відео😍, автору успіхів у подальших роботах ✨", "Клас Тіна в ролі Дейенеріс чудово виглядала б😅", "Відео нереальне 😻 автору браво 👏🏼", "Шикарно😻😻🔥", "Нереально🤤", "Оооо😍, захоплення зашкалює просто🔥💗".

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Тіна Кароль виставила серію яскравих кадрів, позуючи на зйомках в честь дня народження телеканалу "1+1". Так, артистка приміряла довге облягаюче плаття яскраво-червоного кольору з глибоким декольте, засвітивши розкішні груди. При цьому красуня грайливо сперлася на ретро-автомобіль, в капоті якого розмістилися величезні букети різних квітів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.