Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі. Дівчина приміряла лише грайливе білосніжне бікіні в горошок, сидячи на плетеному кріслі, що нагадує величезну мушлю. Так, красуня засвітила пишні форми і сталевий прес, над яким завзято працює в спортзалі. Щоб надати кадру загадковості, Ана дивилася вдалину, поправляючи волосся.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі понад 12,5 мільйонів фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який створила зі своїм чоловіком.

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних прихильників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

До речі, раніше Ана Чері показала ще кілька гарячих кадрів. Приміром, дівчина приміряла лише яскравий різнокольоровий купальник, сидячи на м'якому кріслі і грайливо потягнувши за зав'язочки плавок. Так, красуня засвітила розкішну фігуру, в тому числі пишні форми, які так обожнюють її численні шанувальники.

А ще фітнес-модель приміряла лосини і міні-топ з мармуровим принтом, рекламуючи власний бренд спортивного одягу. При цьому красуня не упустила можливості похвалитися розкішними сідницями, над якими наполегливо працює.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивну груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.