Популярна українська співачка Tayanna показала, як любить відпочивати і активно проводити час. Вона опублікувала Фото в Facebook.

"Коротко про вікенд Дуже люблю активно відпочивати. Лежати на пляжі і нічого не робити - не для мене Цього літа відкрила для себе рафтинг - це любов. Всім раджу ", - написала співачка.

До публікації вона доклала фотографії, де позує в купальнику на тлі мальовничих пейзажів. На одному зі знімків вона позує зі своїм сином він колишнього коханого, у якого зараз стосунки зі співачкою Ані Лорак.

Раніше співачка Tayanna стала гостем програми "Світське життя". Катерина Осадча ретельно розпитала виконавицю про її колишнього чоловіка, який пішов до Ані Лорак. Також співачка розповіла, як проходить виховання її сина Даніеля.

Катя Осадча запитала: "За іронією долі, твій колишній коханий і батько твого сина крутив роман з твоєї землячкою співачкою Ані Лорак. Як ти це сприйняла?".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На такий несподіваний питання Tayanna спробувала відповісти досить відверто: "Він спілкується з сином. Коли він приїжджає в Київ ми можемо пообідати або повечеряти разом, тобто це не табу... Є така справа, він не зраджує собі, думаю, що і не буде змінювати. Тим більше, він переїхав в іншу країну. Нам залишається тільки одне, з'їхатися і жити однією великою шведською сім'єю. Було, що Єгор хотів познайомити сина з Софією (дочкою Ані Лорак) я не була проти, адже він його батько, а у нього нова родина. Але син каже, що розуміє, і бачитися з батьком рідко. Каже, що якщо він поїде, то я залишуся одна... Все, мій захисник".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Tayanna поділилася подробицями відносин сина з колишнім і Ані Лорак.

Як повідомляв Знай. ua, Tayanna проїхалася по коханому, який втік до Ані Лорак.

Також Знай. ua писав, що Tayanna випустила мотивуюче відео для прекрасної статі.