Відома українська співачка Світлана Тарабарова скоро стане мамою вдруге. Дівчина насолоджується кожною миттю, при цьому не забуваючи приділяти час чоловіку.

Нещодавно зірка сходила на побачення з коханим. Зворушливі кадри Світлана розмістила на своїй Instagram-сторінці.

В підписі під фото зірка зазначила, що побувала з чоловіком на побаченні. Подружжя отримало задоволення від часу, проведеного удвох. Світлана і Олексій відвідали терасу одного з київських закладів.

Для вечора Тарабарова вибрала ніжну сукню блакитного кольору з квітковим принтом. Її образ доповнювали довгі срібні сережки і мінімалістичний ланцюжок. Руде волосся вона поклала рівно, а на обличчі зробила легкий нюдовий макіяж.

"Перше побачення за півроку, а може й рік. Важливо знаходити час, щоб побути разом. Ми вже це зрозуміли. Всім обійми", - написала співачка.

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова вирішила оригінально розповісти фанатам про свою вагітність.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Тарабарова поділилася з шанувальниками теплим родинним фото, на якому зображена вся родина.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Тарабарова у прямому ефірі в Instagram розповіла про договір з ексбойфрендом Володимиром Дантесом.