Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала веселе відео, де позувала зі своїм молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодше за красуню на 9 років. Так, бойфренд зробив неймовірний подарунок артистці, відправившись в нею в США. Спочатку пара відвідала Нью-Йорк, після чого вирушила підкорювати Майямі.

На відео Анна і Яніс насолоджуються спекотним сонечком на порожньому пляжі, а пізніше баскетболіст навіть починає танцювати від радості під ритмічну музику.

#беззаконня ❤️ пожартувала Сєдокова

Фолловери залишилися в захваті: "Моя мрія, Аня, можна до тебе 🔥", "Ну які класні🔥", "Красива пара👍", "Щастя є!)", "Такі хороші ☺️❤️🙏🏻", "милі та позитивні😍", "Кльові такі❤️😘", "Ви дуже гарна пара 😍", "Друзі, які ви класні 😍", "Класні такі ви 🤘🔥😍".

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Варто зазначити, що раніше Анна також розповідала, як в США прозодять справи з коронавірусом і масками.

В Америці всі ходять в масках. Це дивно, адже у нас ніхто. В аеропорту строгий масочний режим і це не контролюється владою, просто якщо ти «без» на тебе дивляться з засудженням і абсолютним нерозумінням, як же ти так нерозважливо ставишся до свого життя. ⠀ Маски навіть на зовсім маленьких дітей. Маски будь-які. В основному в стразах, з написом «queen», бандани як у нас або красиві в квіточку. Але у всіх. ⠀ У літаку обов'язково весь політ тільки в масці, тебе не примушують, але на тебе косо дивляться. У готелі не можна пройти крізь ресепшн, якщо твій рот не прикритий. Covering your 👃 and 👄. Якщо раптом у тебе немає її з собою, то тобі люб'язно дадуть десять нових.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.