Ведучий шоу на Новому каналі "Кохання на виживання" і психолог за освітою Олег Кензов розповів, що важливо для міцних відносин.

Протилежності відштовхуються

Існує думка, що протилежності притягуються. Можливо, тільки на перших порах, коли дуже цікаво дізнаватися людину. Якщо ви хочете прожити з партнером довго і щасливо, ключові погляди на життя повинні збігатися. Неможливо уявити щасливий шлюб феміністки і прихильника класичних уявлень про роль жінки в сім'ї.

Ні – значить ні

Якщо друга половинка висловила свою незгоду з чим-небудь – не треба робити навпаки "з добрими намірами". Така "турбота" є порушенням особистих кордонів.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Партнер – не вчитель

Не потрібно терпіти поруч людину, яка постійно намагається вас переробити. Він або вона не має ставитися до вас зверхньо.

Закохані, фото Pixabay

Не зраджуйте собі

Ви можете переступити через себе один раз, але якщо це триває систематично – варто задуматися. Тим більше, якщо вам доводиться жертвувати собою заради другої половинки.

Не порівнюйте свої відносини

Вам може здатися, що у друзів друга половинка більш розумна, красива. Але ви не можете знати, як йдуть справи насправді. Є речі, які соромляться обговорювати на публіці. Також не потрібно дивитися на романи з книг і фільмів.

Ревнощі – не кохання

Якщо вас просять припинити спілкування з друзями протилежної статі і хочуть подивитися листування – у людини не кохання, а внутрішні комплекси. Є шанси, що пізніше він перетворить ваше життя на пекло.

Олег Кензов, фото Новий канал

Кажіть про почуття

Скільки б ви не були разом, якщо з'явилося бажання в мільйонний раз сказати партнерові: "Кохаю тебе" – не стримуйтеся. Прості слова здатні зміцнити почуття.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Кензов дав рекомендації, як безболісно припинити відносини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кензов з "Кохання на виживання" розкрив 7 ознак несерйозних відносин.

Також портал Знай.uа писав, що Добринін і Квіткова розкрили 5 секретів своїх міцних відносин.