"Жіночий Квартал” користується не меншою популярністю, ніж їхній “предок” – “Вечірній Квартал”. Багато хто знаходить це шоу навіть більш привабливим, ніж попередника. “Жіноча Квартал” не втомлюється радувати своїх шанувальників іскрометним гумором і жартами, в яких велика частка правди. Більш того, шоу готує якийсь сюрприз для своїх фанатів, про що повідомляє офіційна сторінка “Жіночого Кварталу” в Instagram.

На каналі були опубліковані знімки з фотосесії учасниць проекту – Ірини Сопонару, Валерії Товстолес, Олександри Машлятіної. Дівчата постали перед фанатами в легких білих сукнях. Фотосесія проводилася на природі – декораціями стали пшеничне поле, хвойний лісок і ясне, блакитне небо з невеликими хмарками.

“Готуємо для вас щось неймовірне”, написали представники “Жіночого Кварталу” в описі до фото, не забувши подякувати автора знімків. Фанам сподобалися фотографії. “Як багато ніжності і жіночності в цьому пості”, “Ви всі дуже красиві”, “Такі гарні фотографії!” – коментували користувачі запис офіційного каналу кращого жіночого гумористичного шоу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олена Кравець і Жіночий Квартал відверто обговорили Володимира Зеленського і сексизм.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Кравець показала, у чому прийшла на карантинний випускний.

Також "Знай.іа" писав, що Олена Кравець прокоментувала участь у виборах мера Києва.