КВНщик схуд на 100 кілограмів за два роки. Переломним моментом у житті чоловіка стала покупка товарних терезів - старі вже не показували. Це стало мотивацією до радикальних змін.

Учасник телегри КВН з Красноярська Олексій Екс похвалився в Instagram своїм схудненням. Кілька років тому чоловік був просто неосяжним і важив 226 кілограмів. Саме таку цифру показали Олексію йому товарні ваги, які він купив в 2018 році, коли звичайні перестали показувати його реальну масу.

Після цього випадку він поставив собі за мету схуднути на 130 кілограмів. І хоча він ще не досягнув запланованого результату, але вже виглядає набагато краще. Зараз його вага становить 126 кг, розмір одягу зменшився з 10XL до 3XL, а штанів - з 86 до 64. І це всього за два роки.

Одним із мотиваційних аргументів Олексій назвав фінансовий. В критичний момент чоловік запитав себе, чи готовий він віддати мільйон рублів, щоб скинути 100 кілограмів, і відповів, що безумовно готовий. Ця думка підтримувала його на всьому шляху до цілі.

Однак, КВНщик вирішив наразі не розповідати, як саме він позбавився зайвої ваги

"Якийсь досвід потім узагальню, але не раніше досягнення мети. Щось радити з питань схуднення повинен все-таки худий чоловік", - зазначив Олексій Екс.

До слова, Олексій Ексзараз працює автором і редактором КВН, а також шоу "Уральські пельмені". Раніше він виступав за красноярську команду КВН "Лівий берег".


Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще